02/04/2016 KBBC Oostkamp – Duva Gistel B 36-49

“Wedstrijdverslag 2/4/16 tegen Duva Fruit Gistel B
——————————————————————

Een wedstrijd tegen de nummer twee in het klassement is niet te versmaden !

Vol overgave en moed werd de wedstrijd aangevat en we zagen twee sterk verdedigende ploegen en ook de afwerking was meer dan goed te noemen. Het was een nek-aan-nek race : 11 – 10 na het eerste quarter.

Het tweede quarter werd op een even snel tempo aangevat, maar we hadden meer en meer moeite om Gistel tegen te houden. We verloren een klein beetje de grip op het spel, maar bleven sterk verdedigen en aanvallen : 23 – 26 aan de rust. We konden tevreden de rust induiken.

Helaas waren we in de rust een beetje ingedommeld waardoor de tegenstanders veel gretiger uit de kleedkamer kwamen. Gistel vocht voor iedere bal en wij lieten dit toe. De scores liepen niet hoog op, maar beetje per beetje werd onze achterstand groter en groter : 29 – 40.

Het laatste quarter was dan wel weer heel evenwichtig en bleef er strak en sterk gespeeld aan beide zijden : 36 – 49 !

Jammer, mits een beetje meer inzet en vechtlust van onze kant konden we het de tweede in het klassement een stuk moeilijker hebben gemaakt.

Toch nen dikke proficiat jongens en ook voor coach Christoph (lang niet slecht voor zijn “eerste” wedstrijd !).”

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .