30/01/2016 ACJ Basket Brugge – KBBC Oostkamp U12A 42-35

Na een verre verplaatsing naar het Daverloo te Assebroek kwamen we toe in een koude zaal en de opwarming was wel heel letterlijk bedoeld.

De wedstrijd schoot snel uit de startblokken en we zagen een gelijkopgaande wedstrijd. Er werd langs beide zijden vlug gespeeld en goed verdedigd, maar het wel snel duidelijk dat er bij ons enkelen op hun adem aan het trappen waren ! Na het eerste quarter hadden we een kleine voorsprong van 4 punten : 12 – 16 !

Onze aanvalsmachine(tje) viel in het tweede quarter volledig stil of was het de goede verdediging van tegenpartij ? Maar de bal wou echt niet meer door het netje ondanks het goede spel. Beide ploegen toonden wel hun verdedigingskunsten : 23 – 20 aan de rust.

Het derde quarter was dan weer een kopie van het eerste quarter.

Er werd vooral goed verdedigd zodat er soms nog weinig energie over was voor de aanval. We zagen terug een spannende wedstrijd en beide ploegjes gaven elkaar geen duimbreed toe : 30 – 28 na quarter drie.

We maakten ons op voor een boeiend wedstrijdslot. Ondanks de vele goede intenties bleek net zoals in de heenronde dat we weer aan het kortste eind gingen trekken : 42 – 35 ! De tegenstander was gretiger dan ons.

Jammer, maar we zagen toch een mooie wedstrijd. We verlieten de zaal wel met het gevoel dat er meer inzat, maar uiteindelijk was het een verdiende overwinning voor ACJ Brugge A.

Proficiat jongens en coach (die weer enkele grijze haartjes rijker is).

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .