26/09/2015: KBBC Oostkamp – Sint- Niklaas 93-86

KBBC Oostkamp , zonder Cedric Berquin, startte moeizaam tegen Sint-Niklaas dat al in eerste minuten een kleine kloof kon slaan. Onze tegenstander was telkens net iets te snel en net dat beetje aggresiever. In Q1 werd al meteen een hoge score bereikt van beide ploegen (21-25). Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Oostkamp meer en meer zelfzekerder over en bood voldoende weerstand tegen een sterk Sint-Niklaas. Aan de rust bleef de schade beperkt 41-47. Na de pauze kregen we een gemotiveerd Oostkamp te zien. Sint-Niklaas was verrast en zakte weg met een tegenvallend shotpercentage. Bij Oostkamp plukte Wannes de rebounds en een beresterke Simon, Renzy en Nathan zorgden voor een keerpunt in de wedstrijd. In één quarter werden de 6 punten achterstand omgezet in een voorsprong van 6 punten. De vele supporters konden genieten van een mooi 4de quarter waarbij Oostkamp meer dan verdiend zijn eerste zege pakte. Eindstand 93-86. De punten voor Oostkamp: Jeroen 2, Simon 17, Nathan 17, Renzy 25, Wannes 11, Arno 6, Sven 5 en Pieter 10.

Zondag 4 oktober spelen we de derby tegen KGBO Duva Fruit. Afspraak om 14u30 in De Koninklijke Stallingen in Oostende !!!!!

Geplaatst in Breaking News, Seniors One en getagd met .