20/09/2014 20u45 KBBC Oostkamp – Schaerbeek

KBBC Oostkamp – Schaerbeek 90-60. Deze avond speelde KBBC Oostkamp zijn derde competitiewedstrijd. Oostkamp startte goed via Cedric maar gaf de tegenstander teveel ruimte. 8-11 na 5 min. Via enkele mooie acties van Simon en Cedric nam Oostkamp het roer over. 18-14 na 7 min. Schaerbeek reageerde met 2 bommen op rij. Q1 22-19.
In Q2 startte Nathan met een driepunter gevolgd door 2 bommen van Sven. Meteen een mooie voorsprong op het scorebord, 35-23 na 4 min. Daarna serveerde Simon twee assists op rij gevolgd door een 3-punter. 46-26! Schaerbeek kon de schade aan de rust nog beperken met een 0-6. Rust 46-32
Na de pauze startte Schaerbeek met een 3-punter. Oostkamp reageerde meteen en trok de wedstrijd definitief naar zich toe via een schitterende Simon en een creatieve Jeroen. Na 4 min. scoorde Cedric met een schitterende alley oop en zette hiermee een comfortabele 64-38 op het scorebord terwijl Arno in Q3 7 punten scoorde en een ruime voorsprong verzekerde. Q3 78-46. In het laatste quarter zakte het shotpercentage wat weg bij beide ploegen. Voor Oostkamp was de buit binnen en Schaerbeek zakte verder weg. De jeugdspelers van Oostkamp kwamen een voor een in en deden dit voortreffelijk. Proficiat coach en spelers voor deze derde overwinning op rij! Eindstand 90-60 De punten voor Oostkamp: Arno 10, Jeroen 5, Simon 13, Nathan 14, Sven 17, Cedric 15, Pieter 8 en Wannes 8

Geplaatst in Breaking News, Seniors One en getagd met .