13/09/2014 KBBC Oostkamp Landelijke Miniemen – Panters Baasrode 46-78

Tussenstanden na Q1: 18-24
Het tempo van de match begon hard en er volgde al snel een paar fouten aan onze kant bij het verdedigen. We moesten het opnemen tegen een grotere ploeg zodat zij meer rebounds namen en in-side sterker waren. Ook in de aanval als in de rotatie ging het wat moeizaam maar konden we af en toe een paar mooie scores maken. Het 1ste quarter werd afgesloten met een score van 18-24.

Tussenstanden na Q2: 26-44
Het tweede quarter was misschien wel ons slechtste quarter . Vooral door de vele slechte passen kon Baasrode gemakkelijke fast-breaks lopen. Hierdoor lieten we onze hoofden hangen en werd het een lastige quarter waar we amper 8 punten scoorden en er 20 tegen kregen.

Tussenstanden na Q3: 40-61
Het derde quarter startten we al direct met een balverlies. Daarna speelden we beter in defense en konden we hun beletten om te scoren. Wij konden hierdoor ook gemakkelijker aanvallen en een paar fraaie punten scoorden. Het quarter eindigde met een stand van 40-61

Tussenstand en einduitslag na Q4: 46-78
In het vierde quarter speelden we redelijk goede defense maar vergaten we in de aanval om te scoren. Beide ploegen waren vermoeid maar toch bleven we lopen en tonen we wat we konden. Maar er ging niet veel meer binnen. De match werd afgesloten met een eindstand van 46-78.

Speelden voor KBBCO: Gus, Charles, , Arnaud S, Ennio, Daan, Robbe, Zarin, Tomas, Timothy en Lars

Niet Deelname: Arnaud P- Lander

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .